Психолого-педагогічні умови впровадження здоров’язберігаючих технологій у освітній процес початкової школи - Півненко, Ю. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті розглядаються умови впровадження здоров’язберігаючих технологій у навчальний процес початкової школи.