Модульна технологія навчання з фізичного виховання студентів ВНЗ в контексті Болонського процесу - Хор’яков, В. А.; Безугла, Л. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
У статті розглядається вплив модульної технології навчання на фізичну підготовку студентів ВНЗ. Дослідження показують практичне значення модульної технології в індивідуалізації навчання руховим умінням та навичкам