Формування в юнацтва моральних понять і переконань на заняттях фізичного виховання - Погребняк, О. А.; Шумська, С. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2007)
Проблема формування у юнацтва моральних понять і переконань в умовах нашого все більш прагматичного суспільства є дуже актуальною. Автори статті указує на можливість прищеплення у молоді моральних принципів під час цілеспрямованої спортивно-виховної роботи з нею.