Духовний розвиток особистості школяра у взаємодії фізичного та естетичного виховання - Ротерс, Т. Т. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
Стаття присвячена проблемі духовного розвитку особистості школяра в процесі взаємодії фізичного та естетичного виховання. Aвтор аналізує взаємодію фізичного та естетичного виховання на підставі формування відчуття ритму музикального та відчуття ритму рухів