Модельні показники фізичної підготовленості спортсменів-ігровиків в підготовчому періоді - Костюкевич, В. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
Розглядаються модельні показники фізичної підготовленості футболістів і хокеїстів на траві в підготовчому періоді річного циклу тренування. Розроблені критерії інтегральної підготовки спортсменів-ігровиків