Методи підготовки розігруючих в гандболі - Крамской, С. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
У статті визначено, що для підготовки розігруючого гравця у гандболі актуальне застосування ігрових конвеєрів, що дозволяють моделювати тактичні схеми. При цьому використання ігрових конвеєрів з 2—3 м’ячами допомагає розвивати периферичний зір. Необхідно приділяти значний час індивідуальні теоретичній підготовці гравців даного амплуа і не забувати про «кредит довіри». Саме це сполучення, на думку автора, допоможе готувати кваліфікованих розігруючих гравців у гандболі