Комплексна оцінка підготовленості кваліфікованих баскетболісток - Вознюк, Т. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2006)
В статті розглядається методика визначення комплексної оцінки підготовленості кваліфікованих баскетболісток і її значення в системі контролю та управління тренувальною діяльністю в спортивних іграх