Удосконалення режимів рухової активності слабочуючих старшокласників у ході позаурочних занять за допомогою засобів адаптивного фізичного виховання - Колишкін, О. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Удосконалення режимів рухової активності слабочуючих старшокласників у ході позаурочних занять за допомогою засобів адаптивного фізичного виховання