Системи впровадження тестів учителями фізичної культури для визначення навчальних досягнень учнів - Васьков, Ю. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Системи впровадження тестів учителями фізичної культури для визначення навчальних досягнень учнів