Ефективність застосування методів релаксації в навчально-спортивній діяльності студентів факультету фізичної культури - Голенкова, Ю. В. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Ефективність застосування методів релаксації в навчально-спортивній діяльності студентів факультету фізичної культури