Активізація навчально-пізнавальної діяльності студентів на заняттях по спортивним іграм - Гринченко, І. Б.; Поярков, Ю. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Активізація навчально-пізнавальної діяльності студентів на заняттях по спортивним іграм