Становлення професійно-педагогічної підготовки вчительских кадрів з фізичної культури на Харківщині - Кравчук, Т. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Становлення професійно-педагогічної підготовки вчительских кадрів з фізичної культури на Харківщині