Зміст теорії та методики фізичного виховання у навчальних програмах галузевих внз - Терентьєва, Н. М.; Шестерова, Л. Є. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Зміст теорії та методики фізичного виховання у навчальних програмах галузевих внз