Спортивне законодавство зарубіжних країн і перспективи удосконалення системи фізичної культури і спорту в Україні - Шкребтій, Ю. М. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Спортивне законодавство зарубіжних країн і перспективи удосконалення системи фізичної культури і спорту в україні