Ефективність використання спеціальних підготовчих вправ у навчанні техніці стрибка у висоту способом «переступання» - Коверя, В. М.; Коробейник, В. А. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Ефективність використання спеціальних підготовчих вправ у навчанні техніці стрибка у висоту способом «переступання»