Комп’ютерна технологія — один із засобів організації навчальної роботи вчителя фізичної культури - Шандригось, В. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Комп’ютерна технологія — один із засобів організації навчальної роботи вчителя фізичної культури