Вплив різноманітних умов на становлення оздоровчої гімнастики «силове сковзання» як різновиду сучасного фітнесу - Підкопай, Д. О. (Physical Education Theory and Methodology, 2014)
Вплив різноманітних умов на становлення оздоровчої гімнастики «силове сковзання» як різновиду сучасного фітнесу