Фізична культура: експериментальна програма для спеціальних медичних груп загальноосвітніх навчальних закладів - Майєр, В. І. (Physical Education Theory and Methodology, 2004)
Фізична культура: експериментальна програма для спеціальних медичних груп загальноосвітніх навчальних закладів